Page 1 of 1

Bluespark feels lumpy on boost

Posted: Mon Jan 06, 2020 9:25 am
by unrealvirusuk
I have fitted a bluespark tuning box to my 2013 PWG 135i today and like a few have said it feels very lumpy as though the cars boost spiking. I can feel it pull at 2.5k which is right but then you can feel it boost spike through the revs kinda feels like the car is going on and off boost. Car runs fine in its standard form and never had any issues before like this. Is there anything I can do as I am ready to send the unit back.Thanks

Re: Bluespark feels lumpy on boost

Posted: Tue Jan 07, 2020 7:51 am
by Tooney
Ring Ed up at Bluespark he will help you . Their customer service is excellent, he can change the settings in the box to suit your car if necessary.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Bluespark feels lumpy on boost

Posted: Thu Feb 06, 2020 5:26 pm
by eddbluespark
unrealvirusuk wrote:
Mon Jan 06, 2020 9:25 am
I have fitted a bluespark tuning box to my 2013 PWG 135i today and like a few have said it feels very lumpy as though the cars boost spiking.
Like Tooney says, the best thing you can do is call us and I or one of the team will be able to help you out. We do check the forums now and then but its only by blind luck that I saw this.

This kind of thing is normally pretty easily resolvable. Our number is 0191 385 9005. Just give us a ring in the morning.

Best Regards,
Edd

Re: Bluespark feels lumpy on boost

Posted: Sat Jun 27, 2020 5:08 pm
by RickN55
unrealvirusuk wrote:
Mon Jan 06, 2020 9:25 am
I have fitted a bluespark tuning box to my 2013 PWG 135i today and like a few have said it feels very lumpy as though the cars boost spiking. I can feel it pull at 2.5k which is right but then you can feel it boost spike through the revs kinda feels like the car is going on and off boost. Car runs fine in its standard form and never had any issues before like this. Is there anything I can do as I am ready to send the unit back.Thanks
Which setting were you running on?